Un site in care gasesc tot ce doresti despre arte martiale ( wushu, tai ji quan, aikido )

Jet li pentru fani

Impartiti

Imbu
    Administrator
    Administrator

Data de inscriere: 12/12/2010
    Varsta: 27
    Localitatea: Bistrita

Jet li pentru fani

Mesaj  Imbu la data de Mar Dec 14, 2010 3:36 pm

Pentru fanii mei ...

17 iunie 1999

Pentru fanii mei ...

În cei 20 de ani pe care am făcut filme, am primit fanmail mai mult decât oricare dintre vă puteţi imagina. În primele 6 luni de la Templul Shaolin singur, am primit scrisorile 100000; casa mea a fost inundată cu saci de mail si nu am avut camera pentru a se deplasa. Am vrut să-i mulţumesc tuturor individual, dar în curând am dat seama că nu exista nici o modalitate de a răspunde la fiecare scrisoare. O astfel de încercare ar lua-te în fiecare oră treaz şi ar fi imposibil pentru mine să continue a face filme.

Eliberarea din Lethal Weapon 4 mi-a adus scrisorile de la noi fani peste tot în lume - toate acestea cu noi cerinţe.

Desi eu nu stiu prea multe despre calculatoare, eu sunt recunoscător că tehnologia Internetul face posibil în cele din urmă pentru mine pentru a permite tuturor fanilor mei ştiu cât de mult le-am aprecia. Daruri nu sunt necesare; sprijinul tau a fost intotdeauna de ajuns pentru mine.

Pentru toată lumea care a fost vreodată mi-a trimis nimic, eu vă mulţumesc din inimă. Singurul lucru pe care-l pot da în schimb este munca mea.

asistenţi meu şi eu sunt foarte ocupat acum cu producţie pentru Romeo Must Die, să nu mai vorbim asigurându-vă că acest site este actualizat periodic. Sper că puteţi înţelege cât de dificil este pentru mine să asigure un echilibru între interactiunea cu fanii mei, şi concentrându-se pe filmele care gălăgie pentru fanii mei. Dacă trimiteţi o carte sau o scrisoare, acesta va fi citit, dar vă rugăm să nu intraţi în panică sau se agita, dacă nu primiţi un răspuns personal. Răbdarea este, de asemenea, un cadou minunat.

Sincere cu recunoştinţă,

Jet Li

Acum este: Lun Mai 21, 2012 1:13 am